Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ



Ο σκοπός σπάνια αγιάζει τα μέσα, συνήθως τα πυροβολεί μετά το τρίτο «αλτ τις ει» κι ο κύριος Σαμαράς στα τρία αλτ της καριέρας του απέτυχε.

  •  Η αυτοκαταστροφική παρορμητική κι ακραία εθνικιστική συμπεριφορά κακομαθημένου μαθητή, που θέλει να τη βγει στον δάσκαλο, στο θέμα του Σκοπιανού, που έγινε αιτία να πέσει μια κυβέρνηση που τον εμπιστεύτηκε σαν Υπουργό Εξωτερικών. 
  •  Η εγωπαθούς προέλευσης και ολέθριου διχαστικού παραταξιακού αποτελέσματος δημιουργία της Πολιτικής Άνοιξης
  •  Η απολύτως ανώριμη συμπεριφορά σε θέματα συναναστροφής ,στη συνθήκη κυβέρνησης που αποδέχτηκε να ηγηθεί και η ταυτόχρονη δημιουργία κλίκας από άπειρους κοινωνικά και κυρίως πολιτικά συμβούλους που τον οδήγησαν στην «από-φασιστική» μεν αλλά ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ της δημόσιας τηλεόρασης.
Σκέφτομαι τους ΔΑΠίτες & τους ΟΝΝΕΔιτες, νέα παιδιά που απεχθάνονται οτιδήποτε καθεστωτικό που τον πίστεψαν κι απορώ με τον ιδεολογικό κορμό της Νέας Δημοκρατίας που τον εμπιστεύτηκε για τρίτη φορά, χωρίς να ενημερώσει αυτά τα νέα παιδιά για το παρελθόν του αρχηγού, ώστε να είναι σε επιφυλακή. 

Άραγε κανένας τους δεν φύλαξε σκοπός σε φυλάκιο, κανένας δεν δέχτηκε έφοδο , κανένας δεν ήξερε ότι απασφαλίζουμε και πυροβολούμε μετά το τρίτο “Αλτ τις εί;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου